Merhaba ben Zeki, 

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Sca Duyusal Beceriler, Sca Kahve Demleme, Sca Baristalık ve Sca Kahve Kavurma eğitimlerini başarıyla tamamladım. Bunların sonunda, kahve konusunda en zorlu 21 sınavı 3 günde geçerek  Q Arabica Grader (Kahveleri değerlendirebilen lisanslı kahve uzmanı) olmaya hak kazandım. 

 Kahveyle yoğun bir şekilde ilgilenirken Chocolate Academy’de aldığım eğitim bana çikolata dünyasının kapılarını açtı. Artisan çikolatanın, tüketmiş olduğumuz endüstriyel çikolatadan çok farklı ve lezzetli olduğunu fark ettim. Bununla birlikte, üretim konusunda yeteneğimi fark edince çikolata benim için ikinci tutkuya dönüştü. Çikolata üretiminin çok meşakkatli olması ve aynı zamanda bilgi birikimi gerektirmesinden dolayı, bir çok kitap okudum, bir çok masterchef'in eğitimine katıldım. 

 İşte Rumoyu kurma nedenim;  kahve ve çikolatanın en iyi halini sizlerle paylaşmak isteme arzum. Ben yediğimiz ve içtiğimiz güzel şeylerin, günümüzün güzel geçmesine neden olduğuna inananlardanım. Lezzetli bir kahve ve çikolata ile yüzünüzde oluşacak şaşkınlık ve tebessüme ortak olabilmek en büyük mutluluğum. 

Şimdiden Afiyet Olsun.

      Zeki Akbay